Друкувати |  Відміна

Хімічний склад як основа формування споживчих властивостей борошна

ID роботи
Г-3100029
Тип роботи (New)
Контрольна
Кількість сторінок
30
Ціна роботи
20 грн.
Мова
Українська
Переглядів
1020
Зміст

ВСТУП
1. ПОНЯТТЯ ТА СУТНІСТЬ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ
2. СПОЖИВЧІ ВЛАСТИВОСТІ БОРОШНА
3. ХІМІЧНИЙ СКЛАД БОРОШНА
4. АСОРТИМЕНТ БОРОШНА
5. ВПЛИВ ХІМІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ БОРОШНА НА ЙОГО СПОЖИВЧІ ВЛАСТИВОСТІ
6. ВИМОГИ ДО ЯКОСТІ ТА ДЕФЕКТИ БОРОШНА
7. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ТА ФАЛЬСИФІКАЦІЯ БОРОШНА ЗА ХІМІЧНИМ СКЛАДОМ
ВИСНОВКИ
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Друкувати |  Відміна