Командитне товариство «Вінниченко та Смирнов» уклало договір купівлі-продажу комп'ютерної техніки

Код роботи
— Г-0804177-З
Тип роботи
— Задача
Мова
— Українська
8 грн.
Будьте уважні: в законодавство України постійно вносяться зміни!!!

Зміст

Командитне товариство «Вінниченко та Смирнов» уклало договір   купівлі-продажу комп'ютерної   техніки з товариством з обмеженою відповідальністю «Гермес», відповідно до якого передало  у  власність  покупця   зазначену  техніку.   Покупець,   згідно  з вимогами договору, зобов'язався перерахувати на банківський рахунок продавця 95 000 грн (у тому числі ПДВ) упродовж трьох місяців з моменту передачі комп'ютерної техніки.
Своїх договірних зобов'язань покупець не виконав, у зв'язку з чим продавець звернувся до господарського суду з позовом про стягнення суми заборгованості за договором купівлі-продажу. Під час судового розгляду було з'ясовано, ТОВ «Гермес» не знаходиться за своїм місцезнаходженням. За результатами розгляду справи господарським судом було винесено рішення на користь командитного товариства «Вінниченко та Смирнов» про стягнення на їх користь 95 000 грн.
Командитне товариство «Вінниченко та Смирнов» подало до господарського суду заяву про порушення справи про банкрутство ТОВ «Гермес».
Розкрийте, які підстави порушення провадження справи про банкрутство, який суд і яке рішення має прийняти по даній справі.
Дайте юридичну кваліфікацію зазначеної правової ситуації.