Відкриття провадження у справі та підготовки її до судового розгляду

Код роботи
— Г-0821086
Тип роботи
— Контрольна
Сторінок
— 19
Мова
— Українська
20 грн.

Зміст

Вступ
1. Процесуальний порядок реалізації права на пред’явлення позову
2. Попереднє судове засідання як процесуальна форма провадження і підготовки справи до судового розгляду
2.1. Попереднє судове засідання
2.2. Дії суду щодо мирного врегулювання спору
2.3. Створення умов для вирішення цивільної справи
3. Процесуальні форми доведення до відома учасників процесу їх права чи обов’язку з’явитися до суду
Висновок
Практичне завдання
Список використаної літератури

Задачі

№1
Внаслідок наїзду автомашини, яка належала авто підприємству, Карпенку заподіяно каліцтво і майнову шкоду. Карпенко звернувся до суду з позовом про відшкодування збитків, заподіяних у зв’язку з втратою працездатності, і витрат від ушкодження пальта, костюма і взуття. Суд, розглянувши у засіданні всі вимоги, постановив рішення, але у висновках  вказав, про відшкодування збитків, заподіяних внаслідок зіпсування пальна і взуття, про інші вимоги нічого не вказавши.
Які помилки допустив суд в судовому рішенні і як їх можна виправити?

№2
Лаврова працювала у ВАТ «Карданвал» бухгалтером. 17.01.2006 р. вона подала заяву про звільнення за угодою сторін з 19.03.2006 р. про що був виданий наказ. 12.02.2005 р. заяву про звільнення нею було відкликано, однак 19.03.2005 р. її до роботи не допустили.
Лаврова вважає своє звільнення та не допуск до роботи незаконним, оскільки ще до припинення нею трудових відносин була відкликана її заява про звільнення за угодою сторін, на що голова правління товариству дав усну згоду, крім того вона не була ознайомлена з наказом про звільненняю.
1. Яким чином, Лаврова  може захистити свої права?
2. На основі норм матеріального та процесуального права складіть відповідний документ, що містив би вимоги про поновлення на роботі, стягнення заборгованості із заробітної плати, середнього заробітку за час вимушеного прогулу та відшкодування моральної шкоди.
3. На які засоби доказування потрібно посилатися позивачу?