Принцип законності як ціль при здійсненні цивільного судочинства

Код роботи
— Г-0821101
Тип роботи
— Контрольна
Сторінок
— 19
Мова
— Українська
20 грн.

Зміст

Вступ
1. Поняття законності та її значення при здійсненні цивільного судочинства
2. Принцип законності в системі принципів цивільного процесуального права
3. Співвідношення принципу законності з принципами диспозитивності, об’єктивної істини, раціональної процесуальної форми та права на апеляційне і касаційне оскарження
Практичне завдання
Висновок
Список використаної літератури

Задачі

Задача №1
Прощенко подала позов до Смолякових про виселення з будинку, який належить їй на праві власності у порядку спадкування, посилаючись на необхідність особистого проживання в ньому.
Рішенням Суворовського районного суду м. Херсон позов задоволено. В апеляційній скарзі відповідачі просили скасувати це рішення і закрити провадження у справі, посилаючись на те, що вони позов визнали повністю, тому не було необхідності для ухвалення рішення і стягнення з них на користь Прощенко судових втрат.
1. Яке рішення повинен прийняти апеляційний суд?
2. Хто звільняється від сплати судових витрат?

Задача №2
Іванов звернувся до суду з позовом до АТП-2312 про відшкодування матеріальної і моральної шкоди, завданої внаслідок ДТП. У ході розгляду справи представник відповідача пояснила, щодо підприємство вину не визнає, відносно водія АТП Петрова розглядається кримінальна справа. У зв’язку з наведеним вона просила зупинити провадження у справі до набрання законної сили рішення суду в кримінальній справі.
1. Чи є підстави для зупинення провадження у справі?
2. Складіть відповідний процесуальний документ.