Підготовка цивільних справ до розгляду

Код роботи
— Г-0821119
Тип роботи
— Контрольна
Сторінок
— 22
Мова
— Українська
20 грн.

Зміст

ВСТУП
1. ЗМІСТ І ПОРЯДОК ПІДГОТОВКИ ЦИВІЛЬНИХ СПРАВ ДО СУДОВОГО РОЗГЛЯДУ
2. ПРИЗНАЧЕННЯ СПРАВИ ДО СУДОВОГО РОЗГЛЯДУ. СУДОВІ ВИКЛИКИ І ПОВІДОМЛЕННЯ
ВИСНОВОК
ЗАДАЧА №1
ЗАДАЧА №2
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ

Задачі

ЗАДАЧА №1
З метою виконання вироку про засудження Семенова до позбавлення волі з конфіскацією майна за місцем проживання засудженого було накладено арешт на його майно. До акта опису включені автомобіль, меблевий гарнітур, піаніно, холодильник. Співакова, дружина засудженого, подала позов про звільнення меблевого гарнітура і піаніно від арешту, -зазначаючи, що це майно вона придбала до одруження.
Як повинен діяти суддя у стадії підготовки справи до судового розгляду? Який порядок повідомлення і виклику учасників процесу у судове засідання?

ЗАДАЧА №2
Шевчук Г. звернувся до суду з позовом до Шевчука М. про відібрання особистих речей, незаконно отриманих відповідачем, зокрема, телевізора, золотої обручка, хутряної шапки і магнітофона - всього на суму 3500 грн. У своїй позовній заяві, він одночасно просив ужити заходів щодо забезпечення позову і звільнити його від сплати державного мита, посилаючись на матеріальні труднощі. У заяві свідками були вказані Радіонов і Єгоров, які проживають у м. Києві. Ознайомившись із заявою Шевчука, суддя наклав резолюцію про звільнення його від сплати державного мита, а секретарю дав вказівку скласти листа на адресу апеляційного суду м. Києва про допит свідків у порядку судового доручення з питань, що цікавлять суд. Крім того. відповідачеві було надіслано лист з вимогою доставити вказані речі до суду.
Чи правильні дії суду? Складіть процесуальні документи щодо оформлення зазначених дій суду.