Принципи цивільного процесуального права

Код роботи
— Г-0821148
Тип роботи
— Контрольна
Сторінок
— 18
Мова
— Українська
20 грн.

Зміст

ВСТУП
1. ПОНЯТТЯ, СИСТЕМА ПРИНЦИПІВ ЦИВІЛЬНОГО ПРОЦЕСУАЛЬНОГО ПРАВА
2. ПОНЯТТЯ І ХАРАКТЕРИСТИКА МІЖГАЛУЗЕВИХ І ГАЛУЗЕВИХ ПРИНЦИПІВ
ВИСНОВОК
ЗАДАЧА №1
ЗАДАЧА №2
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Задачі

ЗАДАЧА №1
У районному суді розглядалася справа за позовом райвиконкому до Блудова про виселення. Судді, у провадженні якого знаходилася справа, зателефонував голова апеляційного суду і довів до його відома, що, на думку представника позивача, справа розглядається з порушенням чинного законодавства. Представник позивача подав на прийомі у голови апеляційного суду витяги з матеріалів справи, які засвідчували порушення суддею, у провадженні якого знаходилася справа, чинного законодавства. Крім того, у телефонній розмові голова апеляційного суду висловив думку про те, як повинна розглядатися справа, а також про те, що позов підлягає задоволенню.
Суддя постановив судове рішення, яким задовольнив позов райвиконкому до Блудова про виселення.
Блудов подав апеляційну скаргу до апеляційного суду і мотивував її тим, що до судді, який розглядав справу у першій інстанції, було застосовано позапроцесуальний вплив з боку голови вищестоящого суду.
Чи підлягає задоволенню апеляційна скарга Блудова?

ЗАДАЧА № 2
Кириленко подала позов до Кредових про виселення з будинку, який належить їй на праві приватної власності у порядку спадкування, посилаючись на необхідність особистого проживання в ньому.
Рішенням судової колегії у цивільних справах Апеляційного суду Закарпатської області позов задоволено. В апеляційній скарзі відповідачі просили скасувати це рішення і закрити провадження у справі, посилаючись на те, що вони позов визнали повністю, тому не було необхідності постановлювати рішення і стягувати з них на користь Кириленко судові витрати.
Яке рішення повинен прийняти апеляційний суд? Хто звільняється від сплати судових витрат?