Яка відмінність нововиявлених обставин від нових обставин і нових доказів? Які процесуальні наслідки виявлення нововиявлених обставин, нових обставин і нових доказів?

Код роботи
— Г-0821159
Тип роботи
— Контрольна
Сторінок
— 15
Мова
— Українська
20 грн.

Зміст

ПРАКТИЧНІ ЗАВДАННЯ
Задача 1
Задача 2
ТЕОРЕТИЧНЕ ЗАВДАННЯ
Яка відмінність нововиявлених обставин від нових обставин і нових доказів? Які процесуальні наслідки виявлення нововиявлених обставин, нових обставин і нових доказів?
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

Задачі

Задача 1
У справі про розлучення між Сіренко і Сніжко сторони на день слухання справи не з'явились в судове засідання, хоча повістки їм були вручені. Суд відклав слухання справи. При повторному розгляді справи позивачка знову не з'явилась в судове засідання, хоча про день слухання справи було повідомлено. Відповідач, який з'явився в судове засідання, заявив клопотання про закриття провадження у справі, так як вважає, що позивачка втратила інтерес до справи. Суд розглянув клопотання, в задоволенні його відмовив тому, що тільки позивачка може просити про закриття провадження у справі, але своєю ухвалою зупинив провадження у справі.
Чи правильні дії суду?
Що таке зупинення провадження у справі?
Які є форми ускладнення цивільного судочинства?

Задача 2
Васюра, який постійно проживав у місті Києві, під час знаходження у відрядженні в м. Вінниці, був збитий автомашиною, яка належала Житомирському автопарку. Одержавши тяжкі тілесні ушкодження, він був покладений в лікарню в м. Вінниці. Від знайомого юриста одержав консультацію, що з позовом до суду він може звернутися до водія машини, яка його збила, а щодо суду, то позов треба подавати до суду м. Києва чи до суду м. Житомира.
Чи правильна консультація юриста?
Яким видом територіальної підсудності треба керуватися при вирішенні цієї справи?
Визначте сторони в даній справі.
Дати визначення підсудності та вказати види.